Vaata, kes on Äripäeva nädala tegija

24. september 2011, 13:39

Nädala tegijaks valis Äripäev seekord Hillar Tederi, kes Äripäeva konverentsil Äriplaan 2012 kutsus Eesti ettevõtjaid üles minema uutele suurtele turgudele maailmas.

Eesti väiksuse argument on meie ettevõtjatel liigagi sageli varnast võtta, ja nad on selle külge liiga tugevasti klammerdunud. Venemaal ja Ukrainas läbi löönud Hillar Teder soovitas julgelt seada sammud välisturgudele. “Selgelt on kõige suurem vara, mida Eesti saab eksportida, ettevõtjad ja ettevõtjate 20aastane ärikogemus, läbikäimine kahest kriist ja oskus töötada arenevatel turgudele,” julgustas Teder. Ja kui juba välisturgudele minna, siis kindlasti suurtele – vähemalt 30 miljoni inimesega, rõhutas ta.

Julge hundi rind on rasvane!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. September 2011, 11:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing