Kalev: me ei tõsta jõulumaiuse hindu

Väinu Rozental, Kadri Bank 08. oktoober 2011, 13:02

Kuna oktoobris kehtima hakanud uue suhkrulepingu kohaselt on uus hinnatase Kalevile senisest kuni kaks korda kõrgem, hakkab see paratamatult mõjutama ka meie lõpptoodete hindu, ütles ASi Kalev Chocolate Factory juhatuse esimees Kaido Kaare.

„Hetkel on meil käimas hinnaanalüüs, et selgitada välja suhkruhinna tõusu tegelik mõju meie lõpptoodetele,“ lausus Kaare. „Kindlalt saame hetkel öelda seda, et Kalevi käesoleva aasta jõulutoodete hind suhkru kallinemisega seoses ei muutu.“

Kaare sõnul on lisaks suhkrule ka mitmed teised neile olulised toormed kallinenud. „Näiteks on India pähkli hind kahekordistunud, kuid kõige keerulisem on meile täna siiski ühe peamise toorme - suhkru - hinna tõus,“ lisas ta.

Äripäev küsis ettevõtjatelt päevaküsimusena, kas tõstate toormehinna tõttu sel aastal hindu.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. October 2011, 14:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing