Swed: need on alusetud jutud

Birjo Must 12. detsember 2011, 08:27

Swedbank Eesti teatas eile hilisõhtul pressiesindaja vahendusel, et Lätis levivad alusetud kuulujutud ning pank jätkab oma tavapärast tööd.

"Seda on kinnitanud oma tänastes (pühapäev - toim) kommentaarides ka Läti finantsjärelevalve asutused," teatas Swedbank Eesti. "Pank jätkab oma tavapärast tööd ning täidab vajadusel ka sularahaautomaate sagedamini, et kõik kliendid saaksid teenindatud."

Äripäevale teatas eile õhtul üks Lätis tegutsev ettevõte, et levivad kuuldused, et Swedbank Latvia juhtkond on vahistatud. Äripäeva rahvusvahelise uudiskirja news2biz LATVIA toimetaja Didzis Veinbergs lausus, et seoses Krajbanki pankrotiga on sellisteks kuulujuttudeks tekkinud viljakas pinnas. Ta lisas, et sotsiaalvõrgustikes avaldati näiteks ka kahtlusi, et probleemid on Swedbankil hoopis Eestis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. December 2011, 11:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing