Ratas: Keskerakond on muutunud sisemiselt avatumaks

Silvia Kruusmaa 20. detsember 2011, 09:12

Erakonna juhi valimistel Edgar Savisaarele alla jäänud Jüri Ratas tõdeb, et Keskerakond on pärast kongressi muutunud sisemiselt julgemaks ja avatumaks, kuid tagasilöögina võib ta kevadel ilma jääda riigikogu asespiikri kohast, kirjutab Postimees.

"Olen erakonnas olnud üle kümne aasta ja pole nii avatud debatti näinud kui pärast meie kongressi. Kartust on vähem. Enam ei tõsteta piltlikult öeldes punaseid ja rohelisi vildikaid, et kuidas on õige hääletada või rääkida," rääkis poliitik.

Ratas märkis, et on Edgar Savisaarega kohtunud üks-kaks korda ja kahjuks ei ole temaga debatti tekkinud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2011, 09:12
Otsi:

Ava täpsem otsing