Ansip toetab Ligi kärpekava

Marta Jaakson 31. jaanuar 2014, 16:18

Andrus Ansip rääkis täna Vikerraadios, et toetab rahandusminister Jürgen Ligi kärpekava.

"Raha tuleks väga hoolikalt lugeda ja me oleme seda alati ka teinud, praegune ettepanek ei ole mitte midagi uut," kommenteeri ta.

Ansip ei väljendanud kindlat seisukohta meetodi osas, ent märkis, et lahendust on kindlasti vaja. "Tahame oma riigirahanduse heas korras hoida ja seetõttu on kulutuste ülevaatamine hädavajalik," ütles Ansip.

Ta rääkis, et eelarvestrateegia järgmise eelarve maht kasvab võrreldes tänavuse mahuga. Ning tulumaksumäära langetamise ja ministeeriumitelt samas suurusjärgus kokkuhoiu osas kaugele ulatuvaid seoseid otsida ei maksaks, märkis Ansip.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. January 2014, 16:18
Otsi:

Ava täpsem otsing