Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sangar: investeeringud pidurdasid käibekasvu

Maarit Eerme 25. veebruar 2014, 16:59

Sangari juhatuse liige ja turundusdirektor Raul Saks ütles, et 10 aastat on nad seisnud ühesuguse käibenumbri piirimail ning nüüd näevad, et saavad astuda uue sammu tänu varasematele investeeringutele.

Kaubandus.ee'le antud intervjuus ütles Saks, et jäi möödunud aasta majandustulemustega rahule, kuigi need olid rahalises vääringus kehvemad kui aasta varem. „Tegime suure investeeringu majandustarkvarasse ja arendasime jõudsalt veebilehte,“ võtab Saks aasta kokku.

Loe täispikka intervjuud Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist Kaubandus.ee ning saad teada, mis on Sangari selle aasta plaanid, kui edukad on pop-up kauplused, samuti alltöövõtust, konkurentsist särgiturul, mõõdusärgist ning Sangari tulevikuplaanidest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2014, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing