Relvastatud isikud hõivasid Krimmi lennujaamad

Sirje Rank 28. veebruar 2014, 10:52

 Relvastatud isikud hõivasid täna hommikul Krimmi kaks peamist lennujaama Sevastoopolis ja Simferoopolis, kirjutas Financial Times.

Ukraina siseministri Arsen Azarovi sõnul on lennujaamad hõivanud Vene väed. "Pean toimunut relvastatud sissetungiks ja okupatsiooniks, mis on vastuolus rahvusvaheliste kokkulepete ja normidega," ütles ta oma Facebooki konto vahendusel. Interfaxi tsiteeritud anonüümsed allikad eitavad Venemaa rolli.

Samal ajal teatas Venemaa valitsus, et tahab alustada konsultatsioone IMFi ja G8 riikidega finantsabi üle Ukrainale. Eraldi kaalutakse abi andmist Krimmile, mille uus venemeelne peaminister sellise taotluse esitas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. February 2014, 17:44
Otsi:

Ava täpsem otsing