Riisalu: ilma Estonian Airita saab Eestist ELi pärapõrgu

1321-aripaev 24. märts 2014, 14:58

"Me peame jumalat paluma, et Estonian Air töötaks," lausus riigikogulane Aivar Riisalu kommentaariks Urve Palo väljaöeldule riikliku lennufirma aadressil. 

"Uus valitsus ja Urve Palo peavad tegema kõik selleks, et juhul kui Estonian Air ei ole võimeline ise alles olema, tuleb ta alles jätta," ütles Riisalu Delfile. "Kui meil Estonian Airi enam ei ole, siis oleme tõesti saavutanud selle, et Eestist saab Euroopa Liidu pärapõrgu, kust edasi ei ole enam midagi."

Kui me räägime rahvusvahelisest koostööst ja ettevõtlusest, siis on lennuühendus ühe iseseisva riigi eksistentsi olulisemaid võtmeid, lisas Riisalu.

Kui Palo väljaütlemine Estonian Airi teemal Riisalule väga muret ei teinudki, siis tulevikus võime me tema sõnul hakata kuulma rumalusi selles osas, kuidas kõik enne ametisse astuvat valitsust on pahad olnud, kirjutas Delfi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2014, 14:59
Otsi:

Ava täpsem otsing