Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ministeerium tahab rohkem Eesti kunsti osta

22. juuli 2014, 16:39

Välisminister Urmas Paeti sõnul soovib välisministeerium kasutada saatkondades senisest enam Eesti kunsti ja disaini.

Välisministeerium koostöös Eesti Sisearhitektide Liidu ja Eesti Disainerite Liiduga kuulutas 2014. aasta aprillis välja ideekonkursi, et tellida valgustite näol kunstiteoseid Londoni uue saatkonnahoone vastuvõturuumidesse. Konkursile esitatud kavandeid hindas þürii, millesse kuulusid þürii esimees Aap Piho, Margit Argus Eesti Sisearhitektide Liidust ja Ilona Gurjanova Eesti Disainerite Liidust ning valgustuse ekspert Priit Tiimus.

Nüüd selgus ka ideekonkursi võitja, kelle disainitud lühtrid hakkavad kaunistama Londonis asuva Eesti uue saatkonnahoone esindusruume. Konkursi võitjaks osutus ideekavand märgusõnaga „Kaseurvad“, mille autorid on Kard Männil ja Margus Triibmann disainiettevõtest Keha3 OÜ.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2014, 16:39
Otsi:

Ava täpsem otsing