Oliver Kruuda: Vene sanktsioone pole vaja

1321-aripaev 30. juuli 2014, 11:05

Euroopa Liit ei saa ilma Venemaata ja Venemaa ei saa ilma Euroopa Liiduta - vastastikune koostöö on vajalik, ütles ettevõtja Oliver Kruuda.

Intervjuus Eesti Ekspressile märkis sanktsioonide teemat kommenteerinud Kruuda, et Krimm oli Venemaa oma ja kolmandatel riikidel ei tasu Ukraina konflikti torkida. "Tean seal toimuvast rohkem, kui rääkida saan," ütles ta.

"Mina arvan, et vastastikuseid sanktsioone pole vaja," ütles Kruuda. "Mitte kuskil pole neid sanktsioone vaja. Müükide ja turgude ülesehitamine võtab aega. Kust kompenseeritakse need töökohad, mis kaovad? Mida öelda nendele põllumeestele, kes on aastaid selle kõige nimel rasket tööd teinud?" küsis Kruuda ja jätkas: "Mis sa arvad, et keegi Euroopas ootab meie tooteid? Las keegi näitab mulle seda toodet, mida Euroopa Liidus müüa saab!"

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2014, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing