Estonian Air lisas lennuplaani Bromma lennujaama

14. august 2014, 16:47

Estonian Air alustab septembrist Rootsi suunas lende lisaks Stockholm Arlanda ka Bromma lennuväljale, teatas ettevõte.

Estonian Airi lennud Tallinna ja Bromma vahel hakkavad toimuma argipäeviti kaks korda päevas alates 29. septembrist kuni 19. detsembrini ning jätkuvad uuel aastal 26. jaanuarist kuni 19. juunini.

,,Kohtumised meie äriklientidega ja turuanalüüsid näitasid, et lennud Rootsi suunal vajavad suuremat valikuvõimalust. Brommasse ja selle lähedal asuvatesse piirkondadesse, nagu Solna ja Krista on koondunud mitmed ärikeskused, sealhulgas paljud Eestis tegutsevate firmade peakontorid. Sellest tulenevalt on lennuühendus Brommaga oluline just ärikliendi jaoks, tagades neile senisest kiirema ja mugavama teenuse,’’ selgitas Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Bromma lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 8 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid kaks korda tunnis, sõiduaeg on 20 minutit.

Arlanda lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 40 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 45 minutit. Lisaks sõidab kesklinna suunas kiirrong „Arlanda Express“, mis väljub iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 20 minutit.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. August 2014, 08:32
Otsi:

Ava täpsem otsing