Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nigul: KOVides tuleks kaotada töötasud

Mari Mets 15. august 2014, 19:39

Kui kaotada kohalikes omavalitsustes ära töötasud, kandideeriksid sinna inimesed, kes tahavad kohalikus elus päriselt midagi ära teha, mitte ei lähe sinna selle väikese töötasu pärast,“ rääkis ettevõtja ning Tartu volikogu liige Jaak Nigul (IRL) arvamusfestivalil.

„Lasin end sügisel valida Tartu volikokku, olin naiivne, ei teadnud, kuidas kohalik poliitika käib. Võin rahulikult öelda, et kahel-kolmandikul volikogu liikmetest on sügavalt ükskõik, mis seal toimub," ütles Nigul.

"Nad istuvad seal selle väikse raha pärast, (umbes 32 eurot kuus, 20 eurot lisaks mõnda komisjoni kuulumise eest – Jaak Nigul), fraktsiooni esimees saab sisuliselt mitte millegi eest 200 eurot,“ lisas ta.

„Eestis on liiga palju poliitparasiite, kes kandideerivad volikokku selleks, et saada endale väikest tükikest maksumaksja raha,“ lausus Nigul.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. August 2014, 19:39
Otsi:

Ava täpsem otsing