Kolmapäev 18. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

TOP: Ärinõustajad muudavad fookust

23. november 2014, 10:00
Ivar Kiigemägi, Ernst & Young Baltic AS partner
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141123/NEWS/141129943/AR/0/AR-141129943.jpg

Pidevalt muutuv majanduskeskkond sunnib ärikonsultatsiooniettevõtteid ajaga kaasas käima ning korrigeerima oma tegevuse fookust ning laiendama teenuste ulatust.

Nii on valdusfirma Redgate Capital suunanud oma fookuse üha enam lähiregiooni, audiitorfirma Ernst & Young aga võtnud suuna pakkuda rohkem erinevaid nõustamisteenuseid.

Redgate'i grupp, mille omanikeks on Veikko Maripuu, Mart Altvee ja Aare Tammemäe, tegutseb kahes valdkonnas: investeerimispanganduse ehk ettevõtete rahanduse nõustamise valdkonnas (st kapitali kaasamise ning ettevõtete ülevõtmiste ja müügitehingute nõustamine) ning investeerimis- ja valdusettevõtete juhtimise valdkonnas.

Möödunud aasta lõpetas Redgate Capital ligi 1,8 miljoni euro suuruse käibe juures enam kui poolemiljonilise kasumiga. Ettevõtte asutaja ja ühe omaniku Veikko Maripuu sõnul sillutas eelmise aasta finantstulemusi eelkõige investeerimispanganduse ehk nõustamisäri edukas tegevus, kust Redgate sai enamiku tuludest. Nõustati olulisi M&A ehk ettevõtete ülevõtmiste ja müügitehinguid ning asuti senisest suunatumalt tegutsema võlakirjaemissioonide nõustajana. Möödunud aasta viimases kvartalis lõpetati edukalt kuue ettevõtte müügitehing ja mitmete võlakirjaemissioonide nõustamine. Enamik edukaid M&A tehingute nõustamisi oli seotud erakapitalifondi Askembla portfelli ettevõtete müügiga.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2014, 22:51
Otsi:

Ava täpsem otsing