Starman laiendas Leedus haaret

19. september 2016, 09:51
Starman Grupi juht Aivo Adamson
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160919/NEWS/160919781/AR/0/Aivo-Adamson.jpg

Starman Gruppi kuuluv Cgates omandas Leedus Panevežyses ja Ukmergės televisiooni- ja internetiteenuseid pakkuva ettevõtte TPG, jätkates nii grupi strateegiat laieneda Leedus.

Starman Grupi juhatuse esimees Aivo Adamson ütles pressiteate vahendusel, et Leedu telekomiturg on erinevalt Eestist väga killustunud. “Leedu turgu iseloomustab tugev regionaalne mõõde, mis aga seab piirid tarbijale pakutava teenuse arendamisvõimekusele,” märkis ta.

Tehinguga omandatud Telekomunikaciniu paslaugu grupele (TPG) kuulub kolm televisiooni- ja internetiteenuste pakkujat Panevežyses ja Ukmerges – Kateka, Elekta ja Teletinklas.

Kevadel omandas Cgates Leedus Elektrenai ja Kaišiadoryse linnades tegutseva operaatori Remo televizija. Panevežyses ja Ukmerges tegutsevate operaatorite omandamisega suureneb Cgatesi klientide arv 18 000 võrra, ulatudes kokku ca 170 000 majapidamiseni. TPG ostutehingu järel pakub Cgates televisiooni- ja internetiteenuseid Leedu suurematest linnadest Vilniuses, Kaunases, Šiauliais, Marijampoles, Panevežyses, Alytuses, Ukmerges jm.

Aastal 1992. asutatud Starman on Balti riikide juhtiv TV- ja internetiteenuste pakkuja. Leedu ettevõtte Cgates omandas Starman 2015. aastal. Starman Grupis töötab ligikaudu 600 inimest, ettevõtte peakontor on Tallinnas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2016, 09:55
Otsi:

Ava täpsem otsing