Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kersti Kaljulaid sai ettepaneku kandideerida presidendiks

27. september 2016, 20:05
Eesti esindaja Euroopa Kontrollikojas Kersti Kaljulaid
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160927/NEWS/160929710/AR/0/AR-160929710.jpg

Riigikogu vanematekogu, kuhu kuuluvad riigikogu juhatuse liikmed ja fraktsioonide esimehed, tegi täna Eesti esindajale Euroopa Kontrollikojas Kersti Kaljulaiule ettepaneku kandideerida riigikogus presidendiks, kirjutas postimees.ee.

“Riigikogu vanematekogu ütles mulle, et on tekkinud reaalne võimalus, et kõik riigikogu fraktsioonid, kui ma olen nendega kohtunud ja vestelnud, tahavad mõelda sellele, kas mina võiksin olla konsensuskandidaat Eesti Vabariigi presidendi ametikohale,” rääkis Kaljulaid, kellega riigikogu esimees Eiki Nestor rääkis võimalikust kandideerimisest täna hommikul.
Praegu pole veel selge, mitme allkirja ja häälega saab Kaljulaid riigikogus arvestada.

Nestor märkis, et võimalike kandidaatide nimesid oli täna laual palju, kuid ta helistas täna ainult ühele inimesele. «Ka ülejäänud olid head kandidaadid, aga välja lähme sellega, kelle puhul usume, et tal on kõige tugevam fraktsioonide toetus,» lausus Nestor.

Pikemalt loe Postimehest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2016, 20:05
Otsi:

Ava täpsem otsing