Seili Suder • 10 juuli 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Seili Suder: kaugtöö pole lust ja lillepidu

Seili Suder  Foto: erakogu

Kaugtööga kaasnevad ja sageli süvenevad samad mured, mis kontoris olles, kuid teinekord tekivad juurde ka täiesti uued probleemid, kirjutab sotsiaalministeeriumi töö ja pensionipoliitika osakonna töökeskkonna juht Seili Suder.

Kas oled kunagi kaugtööd teinud või andnud juhina töötajale võimaluse kaugtööle minna? Kui oled, siis arvatavasti aimad kaugtööga kaasnevaid rõõme ja muresid. Juhina oled ehk tundnud, et kaugtööd lubades leiad töötajaid hõlpsamini ja suudad neid ka paremini motiveerida. Teisalt kahtled, kuidas suudad kontrollida töötaja ülesannete täitmist kaugtööl, säilitada meeskonnatunnet ning tagada töötaja ohutust. Ka töötaja mõtleb samade teemade peale ning tunneb muret, kuidas kaugtööl paremini ja tõhusamalt hakkama saada.

Hetkel kuum