Marten Kaevats • 1. aprill kell 10:22
Arvamused
Ainult tellijale

Marten Kaevats: väikevend on rokkstaar

Meie heaolu sõltub sellest, kui kiirelt suudame olulistele muutustele reageerida. Võidab see, kelle otsuste ahel on kõige lühem. Just sellest lähtudes tuleb meil oma digiriiki edasi ehitada, kirjutab riigikantselei digiinnovatsiooni nõunik Marten Kaevats arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Marten Kaevats.  Foto: Tõnu Tunnel

Üldiselt arvatakse, et meil on hea digikuvand. Pärast nelja ja poolt aastat vahetut digiriigi ehitamise kogemust leian, et see väide on liigagi tagasihoidlik. Eesti on maailmas digivaldkonna täielik rokkstaar. Aga siiski ei saa me ilmtingimata aru, millest see rokkstaari staatus tuleneb. Selle teadvustamine ja sellele järgmise arenguvindi peale keeramine võib pakkuda mitte ainult Eestile edule viiva arengutee, vaid mudeli tervele maailmale.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum