• Jaga lugu:

    Briti majahindadel esimene langus 17 kuu jooksul

    Vaade Thamesi jõelt.

    Briti majade hinnad langesid sel kuul esimest korda 17 kuu jooksul, teatas Suurbritannia eluasemelaenude andja Nationwide.Suurbritannia majade hinnad langesid sel kuul keskmiselt 0,2% pärast möödunud kuu 0,8% tõusu.Suurima tõusu on aastaga teinud Londoni kinnisvarahinnad, mis on tõusnud umbes veerandi võrra. Nationwide'i teatel on keskmine majahind Londoni kinnisvaraturul 400 000 naela, mis on 30% rohkem kui 2007. aasta tipus.See on tõstatanud ka hirme, et Briti eluasemehindades võib olla uus mull. Kinnisvaraeksperdid hoiatavad, et kinnisvarahindade kasvu tase on jätkusuutmatu ning lähiaastatel võib oodata korrektsiooni.Lisaks Londonile on kiire kasvu teinud ka Londoni lähiümbruses olevate piirkondade kinnisvarahinnad. Kuid mida kaugemale Londonist, seda väiksem on ka hinnatõus olnud.Ohtu eluasemehindadel võivad kujutada ka intressimäärad, mis lähiaastail võivad hakata tõusma. Nationwide'i peaökonomist Robert Gardner ütles The Guardianile, et intresside tõus ei pruugi avaldada suurt mõju kinnisvarasektorile, sest isegi kui intressid tõusevad 3%ni, pole laenuvõtjatel raske makseid teha.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.