• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas Tallinna Vee dividend väheneb?

  Tallinna Vee finantsdirektor Riina Käi.Foto: Andres Haabu

  Tallinna Vesi on enda dividendi suuruse sidunud inflatsiooniga, kuid Eestis on juba mõnda aega olnud deflatsioon. Kas see tähendab ka dividendi langust?

  Täna majandustulemuste webinaril ütles Tallinna Vee finantsjuht Riina Käi, et veefirma üritab olla jätkuvalt atraktiivne dividendimaksja. „Üritame pidada oma lubadusi investoritele. Kas langeb, tõuseb või jääb samaks, on praegu keeruline öelda,“ ütles Käi, kelle sõnul arutab ettevõte dividendide üle kevadel.
  Eelmisel aastal maksis Tallinna Vesi dividendi 0,9 eurot aktsia kohta, mis oli kõrgeim dividend Tallinna börsil. 2013. aastal oli dividend 0,87 eurot aktsia kohta, 2012. aasta 0,84 eurot.
  Detsembris langesid hinnad Eestis aastases võrdluses 0,5% ning aasta kokkuvõttes langesid hinnad Eestis 0,1%. Statistikaameti teatel mõjutas 2013. aasta detsembriga võrreldes enim tarbijahinnaindeksit 14,1% odavnenud mootorikütus. Tarbijahinnaindeksi muutus oli 2014. aasta detsembris võrreldes novembriga 0,0%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.