Olavi Teppan • 1. aprill 2016 kell 8:36

Apranga müügitulu jätkab kasvu

Zara poed on esindatud ka Eestis.  Foto: epa

Leedu rõivapoekett Apranga kasvatas selle aasta esimese kvartaliga käivet 4,8%, ettevõtte suurim käibe kasv tuli Eestist.

Täna avaldatud börsiteate kohaselt oli Apranga Groupi müügitulu märtsis 14,4 miljonit eurot, mis on 0,2% suurem kui 2015. aasta märtsis. Ettevõtte kogu esimese kvartali müügitulu oli 44,1 miljonit eurot. Võrreldes mulluse esimese kvartaliga kasvas müügitulu Leedus ja Lätis 3,0%, Eestis 15,7%.

Apranga Group avas selle aasta esimeses kvartalis kaheksa uut poodi (sh viis Karen Milleni poodi Vilniuses, Riias ja Tallinnas, Sandro ja Maje pood Riias ning City Panevežyses). Kvartali jooksul rekonstrueeriti üks ning suleti kaks kauplust.

Praegu on Aprangal kolmes Balti riigis kokku 175 kauplust kogupindalaga 78 900 ruutmeetrit. Eelmise aasta esimese kvartaliga on müügipind kasvanud 3%.

Hetkel kuum