Nordecon lõi kopa maasse Ukraina tehnopargis

09. oktoober 2017, 09:00
Nordecon ehitab
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171009/BORS/171009765/AR/0/Nordecon.jpg

Nordecon teatas, et ehitab Lääne-Ukrainasse Lvivi tehnoparki 6-korruselise büroohoone.

Nordecon ASi Ukrainas registreeritud tütarettevõte Eurocon Ukraine TOV ning Lviv Standartbud Limited Liability Company sõlmisid Lvivi innovatsiooniparki LvivTech.City 6korruselise büroohoone ehitamise lepingu. Lepingu hind koos käbemaksuga on umbes 8 miljonit eurot. Ehitus valmib tuleva aasta septembris.

Nordeconi juhatuse liige Priit Luman kommenteeris, et Lvivi, mis on Lääne-Ukraina suurim linn ja kus asub Ukraina vanim ülikool, on koondunud noored innovaatilised inimesed. Tema sõnul on innovatsioonilinnaku eesmärk tuua kokku rahvusvahelise haardega teadmistepõhised ettevõtted, kellele pakutakse toimivat ja moodsat linnakut.

Nordeconi ehitatavas büroohoones on 17 800 m² pinda, maja ehitatakse LEED Gold standardite järgi, mis tähendab, et see vastab kõrgetele energiatõhususe ja keskkonnasõbralikkuse nõuetele, märkis börsifirma pressiteates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2017, 09:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing