Nordecon lõi kopa maasse Ukraina tehnopargis

Nordecon ehitab  Foto: Andras Kralla
Äripäev • 9. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Nordecon teatas, et ehitab Lääne-Ukrainasse Lvivi tehnoparki 6-korruselise büroohoone.

Nordecon ASi Ukrainas registreeritud tütarettevõte Eurocon Ukraine TOV ning Lviv Standartbud Limited Liability Company sõlmisid Lvivi innovatsiooniparki LvivTech.City 6korruselise büroohoone ehitamise lepingu. Lepingu hind koos käbemaksuga on umbes 8 miljonit eurot. Ehitus valmib tuleva aasta septembris.

Nordeconi juhatuse liige Priit Luman kommenteeris, et Lvivi, mis on Lääne-Ukraina suurim linn ja kus asub Ukraina vanim ülikool, on koondunud noored innovaatilised inimesed. Tema sõnul on innovatsioonilinnaku eesmärk tuua kokku rahvusvahelise haardega teadmistepõhised ettevõtted, kellele pakutakse toimivat ja moodsat linnakut.

Nordeconi ehitatavas büroohoones on 17 800 m² pinda, maja ehitatakse LEED Gold standardite järgi, mis tähendab, et see vastab kõrgetele energiatõhususe ja keskkonnasõbralikkuse nõuetele, märkis börsifirma pressiteates.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt