• Jaga lugu:

  Analüütik: Apple’i jaoks võib asi hapu olla

  Apple'i uute toodete esitlusFoto: Bloomberg

  Disruptive Technology Advisersi peaökonomist Max Wolffi panevad numbrid muretsema: kui Dow Jones on tänavu kerkinud pea 4% jagu, siis Apple’i aktsia on pärast uue iPhone’i avaldamist 1% võrra langenud.

  “Hakkame nägema midagi, mis paneb muretsema. Analüütikud tõstavad aktsia hinnasihti, samas on iPhone 8 ja operatsioonisüsteemi iOS 11 vastuvõtt tagasihoidlik. iPhone X-i tarneviivitused tunduvad väga pikad,” kommenteeris Wolff, vahendab CNBC.
  Ta lisas, et iPhone 8 vastuvõtt on oluliselt leigem kui iPhone 7 oma. Ta kardab, et uus telefon on liiga kallis ning kuna selle uuenduslikkus on tagasihoidlik, võivad paljud kliendid oma ostu edasi lükata. Ta viitas ka iOS 11-le, mis on silma paistnud pigem tehniliste probleemide poolest.
  Mõistagi ei esinda Wolff kõigi analüütikute seisukohti. KeyBanc Capital Marketsi analüütik Andy Hargreaves usub näiteks, et iPhone X on oma hinda väärt ning kallis telefon on just see, mida Apple praegu vajab. Hargreaves märgib, et soovitab Apple’i aktsiat osta, kuna iPhone X tõstab ettevõtte kasumit märkimisväärselt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.