Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Rekorddividend viis Tallinna Kaubamaja kahjumisse

Tööjõukulud pitsitavad Tallinna kaubamaja kasumirida  Foto: Andras Kralla

Kuigi Tallinna Kaubamaja müügitulu suurenes esimeses kvartalis 163 miljoni euroni, siis dividendi pealt makstud tulumaks ning suurenenud tööjõukulud viisid puhaskahjumi 2,2 miljoni euroni, mis teeb –0,05 eurot aktsia kohta.

Aasta esimese kvartali lõpetas Tallinna Kaubamaja mullusest 3% suurema müügituluga. Samas maksueelne kasum oli mullusest kolmandiku võrra väiksem ehk 4,3 miljonit eurot (2017: 6,1 miljonit) ning puhaskahjumiks kujunes 2,2 miljonit eurot (2017: –0,2 miljonit eurot).

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum