Rait Kondor • 29. juuli 2019 kell 21:05
Börsiuudised
Ainult tellijale
Maaklerid New Yorgi aktsiabörsil ootavad huviga Föderaalreservi kolmapäevast intressiotsust ning sellega kaasnevat kommentaari.  Foto: EPA/JUSTIN LANE

Börs: aktsiaturg on ootel

USA aktsiaturg esmaspäeval veidi langes, peale seda, kui reedel oli tehtud uued rekordtasemed. Aktsiaturgudel oodatakse Hiina-USA kaubanduskõneluste algust teisipäeval ning Föderaalreservi intressiotsust kolmapäeval.

S&P 500 ja Nasdaqi indeksit survestasid kõige rohkem Amazoni ja Facebooki aktsiate langus, kirjutab Reuters. Amazon tuli eelmisel nädalal oodatust nõrgema tulemusega ning Facebooki on nõrgendanud trahvimääramine ning privaatsuspoliitika ümbervaatamisega seonduv teema. Amazoni aktsia tuli esmaspäeval 2,2% allapoole ning Facebooki aktsia langes 1,9%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum