Mait Kraun • 23. oktoober 2019 kell 21:01
Börsiuudised
Ainult tellijale

Microsoft ületas ootusi tublisti

Microsofti tulemused olid oodatust paremad, aga pilveteenuste äri Azure'i kasvu aeglustumine pani aktsia langema.  Foto: AFP

Microsoft teatas oma kvartalitulemused, mis ületasid prognoose korralikult. Nii käive kui ka kasum kasvasid enam kui 10 protsenti. Samas hakkas aktsia järelturul langema, sest Azure’i pilveteenuste kasvutempo vähenemine jätkus, vahendab MarketWatch.

USA kõige kõrgema turuväärtusega firma majandusaasta esimese kvartali kasum tõusis 10,7 miljardi dollarini (1,38 senti aktsia kohta). Käive suurenes 12 protsenti, 33,1 miljardi dollarini. Analüütikud ootasid kasumiks 1,25 dollarit aktsia kohta ja käibeks 32,15 miljardit dollarit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum