Anu Lill • 12. märts kell 16:46
Börsiuudised
Ainult tellijale

Praeguselt karuturult tasub osta LHV ja Harju Elektri aktsiaid

Aktsiaturu tehnilise analüüsi ekspert Vaido Veek tegi ülevaate, mida praegu tasuks nii Eestis kui mujalt börsidelt endale portfelli noppida.

Karuturg andis endast märku tegelikult juba veebruari lõpus, kui indeksitel ja aktsiatel tundusid üsnagi hirmuäratavad küünlamustrid, mis viitasid edasisele langusele, rääkis tehnilise analüüsi ekspert Vaido Veek.  Foto: Raul Mee, fotograaf

Vaido Veegi sõnul juhatab aktsiaid otsides tehniline analüüs teda veristele tänavatele ja olles lühiajaline investor, rõhub ta kiiretele põrgetele tugevatelt hinnatasemetelt. Tööd oma investeeringutega on rohkem, kuid kauplemine sobib talle paremini, kuigi on kulukam kui pikaajaline investeerimine.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum