Anu Lill • 3. aprill kell 8:22
Börsiuudised
Ainult tellijale

Teslal oli läbi aegade produktiivseim kvartal

Tesla on teinud ajaloo parima kvartali toodetud autode arvu poolest.  Foto: Reuters/Scanpix

USA elektriautode tootja Tesla teatas eile, et on sel aastal ehitanud juba 103 000 sõidukit, mis teeb ettevõtte käesoleva aasta esimese kvartali läbi aegade kõige produktiivsemaks, kirjutab Kauppalehti.

Positiivsed uudised üllatasid ka analüütikuid, sest esimene kvartal on Teslal seni olnud läbi aegade kõige problemaatilisem nii tootmise kui ka tarnimise poolest. Eelmisel aastal kirjutas ettevõtte juht Elon Musk märtsis mitu korda oma töötajatele palvega teha suuri pingutusi, et autod õigeks ajaks valmiksid ja et need saaks tellijatele välja saadetud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum