Äripäev • 2. november kell 11:12
Juhtkiri
Ainult tellijale

Reguleerime nii vähe kui võimalik

Foto: Anti Veermaa

Äripäeva meelest peaks turumajandus saama toimida võimalikult vabalt, mistõttu suhtume suure skepsisega maaeluministeeriumi algatatud seadusemuudatusse, millega tahetakse osa kaubandustavasid ebaausaks kuulutada. Reguleerime ikka nii vähe kui võimalik!

Õigusloome puhul tuleks alati mõelda, mis probleemi me õieti lahendame, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Tootjate ja kaupmeeste suhetes esineb kindlasti pingeid, nagu osapooltel ikka. Ülekohut tuleb loomulikult ka ette, kuid lõppude lõpuks sõltub kett erinevate lülide tugevusest ja kellegi huvides ei ole seda kergekäeliselt puruks tõmmata. Sest kuskil on nõudlus, mida kujundab lõpptarbija.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum