Äripäev • 26. aprill kell 14:07
Juhtkiri
Ainult tellijale

Orav, tule rattast välja!

Foto: Anti Veermaa

“Pettumused tulevad suurtest ootustest,” ütles peaminister Kaja Kallas Äripäeva raadios. Aga ootusteta varitseb nurga taga otsustamatuse, peenhäälestamise ja paigalseisu tont. On peaministri teha, et seda võimuliitu ei mäletataks kui “oravat rattas”, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Kui saatejuhid küsisid, mida aastal 2050 kirjutatakse Kaja Kallase valitsuse kohta, pareeris peaminister osaliselt küsimuse, öeldes poliitikule omase paindlikkusega, et ta vastaks küsimusele meelsasti enne järgmisi valimisi, kui selle valitsuse aeg otsa saab. Äripäeva meelest ei tasuks vastusega siiski viivitada, sest hulk asju vajab tegemist ning iga õiges suunas tehtud samm jätab ajalooraamatusse positiivsema jälje kui eelkäija Jüri Ratase valitsused ning Reformierakonna valitsused enne seda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum