Üüriinvestori abimees: kuidas hakata kinnisvarasse investeerima?

Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht Kalle Aron Mustamäele spetsiaalselt üürimajaks ehitatava maja katusel. Maja sisaldab kokku 33 korterit, mis tänu oma kompaktsele suurusele (12 -32 m2) on üüriturul eriti nõutud.  Foto: Andras Kralla
Pille Ivask • 30 august 2017
Kasulik
Ainult tellijale

Kui vanasti olid tüdruku parimad sõbrad teemandid, siis nüüd on selleks kinnisvara, meenutas kinnisvaraekspert Tõnu Toompark ühe vanema daami tõdemust. See trend ei kehti üksnes tüdrukute puhul.

Kinnisvaraeksperdid kinnitavad, et viimastel aastatel on korteri ostmine välja üürimise eesmärgil saanud väga populaarseks. Pealinna on rajatud kortermaju, mis ongi peamiselt turundatud just üüriinvestorite huve silmas pidades. Rääkimata tavalistest kortermajadest, kuhu inimesed ostavad korteri eesmärgiga see kohe välja üürida.

Hetkel kuum