• OMX Baltic1,33%273,94
  • OMX Riga−0,11%871,18
  • OMX Tallinn2,32%1 749,54
  • OMX Vilnius0,09%1 058,76
  • S&P 500−0,16%6 041,86
  • DOW 300,04%43 932,77
  • Nasdaq −0,36%19 832,11
  • FTSE 100−0,23%8 292,99
  • Nikkei 225−0,95%39 470,44
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%109,09
  • OMX Baltic1,33%273,94
  • OMX Riga−0,11%871,18
  • OMX Tallinn2,32%1 749,54
  • OMX Vilnius0,09%1 058,76
  • S&P 500−0,16%6 041,86
  • DOW 300,04%43 932,77
  • Nasdaq −0,36%19 832,11
  • FTSE 100−0,23%8 292,99
  • Nikkei 225−0,95%39 470,44
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%109,09
  • 03.03.21, 14:57

Auhinnatud restoraniärimees: raha tuleb ka osata lugeda!

00:00
  • Alyona StadnikAlyona Stadnik
Auhinnatud restoraniärimees: raha tuleb ka osata lugeda!

“Delovõje Ljudi!” saatekülaliseks on tippkokk ja kolme restorani Moon, Kolm Sibulat ja Mantel ja Korsteni kaasomanik Roman Zaštšerinski. Roman pälvis eelmisel nädalal presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi Eesti toidukultuuri edendamise eest. Saates oli juttu sellest, kuidas kolme lapse kõrvalt Covid 19 ajal võimalik teha restoraniäri. Mida on ta teinud oma kolmes restoranis, et püsida elus? Milliseid uusi oskusi on Covid 19 talle õpetanud? Kuidas on ta säilitanud suhted enda, naise ja oma tädipoja vahel?

 

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele