Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor

    Räägime rahvusvahelise Michelini restoranigiidi laienemisest Eestisse. Alustuseks tutvustame tunnustuse tähendust, erinevaid kategooriaid ja tunnustuse saajaid. Seejärel kuulete pikemat intervjuud ühe Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peakoka Roman Sidorovi (fotol vasakul) ja OKO restoranide grupi peremehe Martti Siimanniga.

    Räägime nendega restoranielust pärast tärni saamist, sellest, kuidas näeb sõna otseses mõttes töö välja tunnustatud restorani köögipoolel ja sellest, millised on restoranide edasised plaanid. Saate pani kokku Gregor Alaküla (fotol paremal). Foto autor: Andras Kralla.

    • Turismitund
    • 31.05.2022
    KIIRUS:
    Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor
  • Hetkel kuum