Äripäev • 25 veebruar 2019

Kas müüa treitud seibe või kõrge lisandväärtusega tooteid?

Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg räägib, kuidas ja miks ettevõte uut tehast kavandab, oma IT-süsteeme arendab, andmebaasi korrastab ja ärianalüütikale panustab.  Foto: Harro Puusild

Saade "Lavajutud" on salvestatud majanduskonverentsil "Tööstuse äriplaan". Esimeses osas kõneleb Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg. Kuuleme, kuidas ja miks ettevõte uut tehast kavandab, oma IT-süsteeme arendab, andmebaasi korrastab ja ärianalüütikale panustab. Lisaks kuuleme, millised on ettevõtte ootused sel aastal ning milliste ohtudega nad oma tegevuses arvestavad.

Teisena räägib Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Tallinna Tehnikaülikooli lektor, tööstusettevõtete konsultant Ingrid Joost. Teatavasti on meil puudus kvalifitseeritud tööjõust, teame ka seda, et koos tehnoloogia arenguga muutub ka tootmine aina automaatsemaks ja digitaalsemaks. Kuulete, milline tulevik võib ees oodata tootmist ja kaubavedu, kas transpordikulud kasvavad, kuhu liigub tootmine ja kuidas jõuab toode kliendini tulevikus.

Kuulake saadet "Lavajutud" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum