Rivo Sarapik • 12. juuni 2019 kell 13:55

Jüri Kaljundi eduka idufirma valem

Jüri Kaljundi on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid. Hetkel tegeleb ta Weekdone´i suureks kasvatamisega.  Foto: Liis Treimann/ Postimees

20 aastat ettevõtjana tegutsenud ja mitu edukat firmat käivitanud Jüri Kaljundi CVst leiab ka kaks palgatööd. Miks on ettevõtjaleib meeldivam ning mida on ta nende käivitamisest õppinud, sellest tuleb juttu saates "Läbilöök".

Lisaks enda ettevõttele, hetkel eesmärkide seadmise ja saavutamise teenus Weekdone, on Kaljundi panustanud ka ühiskondlikes ettevõtmistes, nagu näiteks Garage48 ja keskkonnateadlikkuse MTÜ Koosloodus. Saates tuleb juttu panustamise vajalikkusest, nende käest saadud õppetundidest, mis on eduka idufirma valem, kuidas inimesi kaasa meelitada ja paljust muust.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum