Saated
Ainult tellijale

Äripäev eetris: korraks pandi tuled kustu, kuid pidu läheb edasi

Äripäev kirjutas sel nädalal, et Tallinna uusarendustes põrkab soodustuse küsija selge "ei" vastu.  Foto: Liis Treimann

Kevadised jutud, justkui on oodata suurt hinnalangust, ei ole paika pidanud. „Korraks pandi tuled kustu, kuid seejärel läks pidu edasi,“ ütles börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill saates „Äripäev eetris“.

Kinnisvarahindu hoiavad suuresti üleval uusarendused, mille müük on sügisel taas kasvama hakanud. Börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill tegi sel nädalal eksperimenti ning uuris, kas uusarenduses korterit ostes oleks võimalik ka mingeid soodustusi saada. „Üks maakler lausa ehmus mu küsimuse peale,“ ütles Lill. Saates „Äripäev eetris“ rääkis ta pikemalt, kuidas eksperiment läks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum