18. jaanuar 1996 kell 22:00

Iga neljas BMW on must

BMW statistika põhjal selgub, et autoostjad ei hooli isikupärast. Ehkki BMW toodab autosid 40 erinevas värvitoonis, piisab enam kui pooltele autoostjatest vaid mustast, sinisest, rohelisest ja punasest.

Kui parafraseerida vanasõna, mille kohaselt «ütle mulle, mis värvi on su auto ja ma ütlen, kes sa oled», selgub, et pilt on tume -- iga neljas BMW (24%) on must. Luksusautode tootjale kohaselt on musta värvi ülemvõim loogiline. Vaid 3-seerias pakub konkurentsi punane -- mõlema osakaal on 22 protsenti. Üldiselt paistab, et mida suurem seerianumber, seda kindlam on musta ülemvõim. 5-seerias järgneb mustale roheline, 7-seerias hõbehall, 8-seerias aga punane.

Kui vaadelda kõiki Saksamaal müüdud autosid, osutuvad populaarsemateks värvideks sinine (24%) ja punane (23%). Järgnevad roheline ja hall (kumbki 14%), must (12%), valge (8%). ÄP

Hetkel kuum