• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dvigatel sõlmis tarnelepingu

  Dvigateli peadirektor Olev Rohumäe ütles, et praegu ulatub Dvigateli igakuine toodangumaht viie miljoni kroonini. Senine igakuine toodangumaht, mis Dvigatel on Eurosteel Groupi tellimusel valmistanud, ulatub 600 000 kroonini.
  Eurosteel Group hakkab Dvigatelile vahendama tellimusi mitmesuguste metallkonstruktsioonist detailide kohta. Kontserni üks eesmärk on varustada metallkonstruktsioonidega kogu Skandinaavia energeetikasüsteemi.
  Eurosteel Groupiga sõlmitud leping kehtib 1997. aasta lõpuni. Sarnase lepingu loodab Dvigatel lähitulevikus sõlmida ka Saksa masinatööstusettevõtteid ühendava ASiga Logit Eesti, mis hakkab Dvigateli toodangut vahendama peamiselt Saksamaale.
  Olev Rohumäe ütles Dvigateli majandusseisu kommenteerides, et poolelioleva kohtuvaidluse tõttu ei suuda firma praegu täita erastamisagentuuri ees võetud kohustusi. Erastamisagentuur saab sellest aru ja praegu on lepingu täitmine katkestatud, lisas Rohumäe.
  Dvigatel käib kohut endise äripartneri Finn Ølbyega, kelle firmad vahendasid varem Dvigatelile teiste hulgas ka Eurosteel Groupi tellimusi.
  Järjekordne kohtuistung nimetatud vaidluses peetakse täna.
  Dvigatel erastati eelmise aasta 29. novembril ASile Diamark.
  Diamarki osanikud on konsultatsioonifirma Mainor, tehase töötajaist koosnev AS Dvital, insenerivõrkude ehitaja AS Emet, Eesti Tööstuspank ja Logit Eesti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.