23. märts 1997 kell 22:00

Haapsalu hotell loodab ööklubile Africa

Mais avatakse uuesti Haapsalus ööklubi Africa, mille laiendamine ja renoveerimine läheb maksma 3,5 miljonit krooni. Uuenäolise Africa abil loodab samas hoones asuv hotell Haapsalu suurendada külastajate arvu.

Ööklubi omaniku, firma IS Music presidendi Lauri Laubre sõnul laiendatakse ööklubi ligi kaks korda. Mitme ruumi asemele tuleb üks suur saal, suurendatakse baaripinda ning ehitatakse välja eraldatud baar, rääkis Laubre. Ööklubis vahetatakse välja ventilatsioon, kogu helitehnika ja valgustus ning paigaldatakse laservalgustusaparatuur.

Haapsalu tarbijate ühistule kuuluva hoone esimesel korrusel rentis IS Music juurde ligi 600 m² pinda, et rajada sinna pubi. Investeeringud kaetakse Laubre sõnutsi nii liisingu, pangalaenu kui omavahendite abil.

Laubre sõnutsi on ööklubi Africa töötanud kogu aeg kasumiga ning ümberehituse põhjus ei ole kehv käekäik. Ta märkis, et Africa uus suund on olla avatud võimalikult vähe aega, vaid nädalalõppudel, kuid pakkuda siis väga head programmi, ka välisartiste.

Ööklubiga Africa samas hoones asuva hotelli Haapsalu direktori Enn Proosväli sõnul on tal plaanis teha koos Laubrega mitu ühist projekti, kuid need on alles idee tasandil.

Proosväli märkis, et enne remonti oli Africa rahvast täis nädalalõppudel, kuid nädala keskel oli päevi, kus ööklubis oli vaid paar klienti ja paar teenindajat. ÄP

Hetkel kuum