• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pariis ja Moskva loobuvad võlanõuetest

  Peaminister Viktor T?ernomõrdini poolt 26. mail alla kirjutatud korraldus sätestab, et ei Venemaa ega Prantsusmaa hakka teineteisele esitama nõudeid enne 1945. aasta 9. maid akumuleerunud võlgade eest.
  Venemaa maksab Prantsusmaale kokku 400 miljonit dollarit kaheksa 50 miljoni dollarilise väljamaksena, mis teeb lõpu kahe riigi vahelistele finantsvaidlustele, märgitakse dokumendis.
  Lahkarvamused Pariisi ja Moskva vahel olid põhjus, miks Venemaa eurovõlakirjade emissiooni möödunud aasta novembris Prantsusmaal ei levitatud ning see probleem on takistanud Venemaa pääsu kreeditorriike ühendavasse Pariisi klubisse.
  Venemaa peab tegema esimese makse 15 päeva pärast korraldusele allakirjutamist ja teise makse 1. augustil. Dokumendis kajastatud võlad sisaldavad tsaarivalitsuse võlakirjade väljamakseid, Prantsusmaa 1918.--22. a sissetungiga Venemaale tekitatud kahju, 1918. a Bresti rahulepingu alusel Saksamaale ja hiljem Prantsusmaale deponeeritud kullavarude ning bol?evike vastaste poolt kodusõja ajal Prantsusmaale viidud kulla kompensatsiooni. REUTER-BNS-ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.