• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vormsi majutuspaigad on sõbraliku teenindusega, ent eriliste mugavusteta

  Täiusliku komfordi armastajad peaksid reisima kusagile mujale. Hinnad pole Vormsil küll kõrged, aga du?iruumiga tuba saarelt naljalt ei leia (Suuremõisa pansionaadis 1 tuba siiski on).
  On loomulik, et tualett asub koridoris või õues. Pesemisvõimalused on siiski pea kõikjal olemas. Saare keskuses Hullos leidus siiski ka üks motelli nimeline asutus, kus lubati 150 krooni eest ilma igasuguse pesemisvõimaluseta ööbida.
  Keskmiselt peab öömajaline kergendama rahakotti 150--200 krooni, saades nii ka hommikusöögi, alla 12aastastele lastele tehakse hinnasoodustusi.
  Näiteks Norrenda pansionaadis saavad lapsed majutust täiskasvanutelt küsitava 236 krooni asemel 118 krooniga, samas aidas 177 krooni asemel koguni 59 krooniga.
  Mugavuste puudumise kompenseerib (kui see üldse traagiline tundub ja heastamist vajab) sõbralik teenindus. Majutuskohad on väikesed ja pererahval on aega turistidega tegeleda. Võimalik on tellida õhtu- ja lõunasööki, teha lõket, grillida liha.
  Asukoha poolest sobivad lastega peredele teistest enam Mäe talu ja Norrenda pansionaat -- mõlemad asuvad Rumpo poolsaarel mõnikümmend meetrit liivarannast.
  Kuid Vormsile omast metsikust ja üksindust sealt enam ei leia. Telkimisvõimaluste eest tuleb pansionaatide juures loovutada 20--50 krooni. Metsikult telkida pole lubatud.
  Saarel on küllaltki head teed ja väikeste vahemaade tõttu on sobilik liikuda jalgratastega. Pealegi -- hind on madal, aga ratast justkui ka ei ole.
  Näiteks Suuremõisa pansionaadis sai 5 krooni eest tunnis laenuks suure ja logiseva rattakolaka, millega üle tunni kestvat sõitu eriti vastu ei peagi. Norrenda pansionaadis oli 23.60 eest tunnis välja üürida vaid üks kokkupandav töökorras jalgratas. Mäe talust ja Elle-Malle pansionaadist on võimalik 50--70 krooni eest päevas saada märksa korralikuma sõiduvahendi. Kaasa võiks võtta oma ratta.
  Targem on muidugi puhkuseplaane tehes varakult mõnes pansionaadis kohad broneerida, aga nigelavõitu praamiliikluse tõttu jätab osa aegsasti broneerijaid oma sõiduplaanid katki ja öömaja otsijaile jagus testinädalavahetusel peaaegu kõigis majutuspaikades kohti, kus pea padjale panna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peapiiskop emeeritus: peame moraalselt toime tulema
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
JPMorgani analüütik: aktsiahinnad ronivad august välja
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
Kristi Saare juhtidele: sul on juba piisavalt, aita nüüd teisi
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Muljetavaldav debüüt: uus Range Rover Sport näitas närvekõditava etteaste käigus oma tegelikku võimekust
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Boroditš: ma ei tea, mida ma valesti tegin, aga ärge muretsege, mina saan hakkama
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.