2. september 1997 kell 22:00

DELLilt uus Pentium II server

Protsessor:- 233MHz Pentium II (kahe protsessori võimalus)

Vahemälu:- 512 kB protsessoril

Operatiivmälu:- 32--512MB ECC EDO DIMM

Kõvakettamaht:- Sisemiselt kuni 27 GB

Laienduskohti:- 3 PCI ja 3 EISA

Võrguliides:- Intel EtherExpress Pro 10/100 Mbit/s

integreeritud Ultra/Wide SCSI-3 toetusega kontroller

Standardkomplekti hind:- alla 60 000 krooni

DELLi serverite perekonda PowerEdge on lisandunud uus mudel PowerEdge 2200.

PowerEdge 2200 on komplekt uusimast tehnoloogiast. Inteli protsessor Pentium II suudab 32bitisel platvormil töötavaid programme rakendada kiiremini kui PentiumPro protsessor. Võrreldes PentiumPro protsessoriga on Pentium II protsessoris kasutatud Inteli MMX (multimedia extension) -tehnoloogiat, mis annab uuele serverile pikemaajaliselt kestva investeeringu lisaväärtuse.

DELL PowerEdge 2100 on entry-level PC-server, mis võimaldab klientidele uuel tehnoloogial põhinevat lahendust koos integreeritud serveri juhtimisvõimalustega, mis tavaliselt on kättesaadavad alates keskklassi serveritest.

Ühel PentiumPro protsessoril põhinevad serverid pakuvad maksimaalset võimsust märkimisväärselt madala hinna eest. Operatiivmäluna kasutatakse uusimaid ECC DIMM-mälusid. ECC-standardi veaparandusega mälud (Error Cheking and Correcting) tagavad suurema töökindluse ning DIMM-standard (Dual Impact Memori Module) võimaldab mälude mugavamat ühekaupa laiendamist varasema SIMM-standardi paarikaupa lisamise asemel.

Suurenenud sisemine andmevahetuskiirus Ultra/Wide SCSI-3 toetusega kiirendab oluliselt suhtlust kõvakettaga.

Serverisse on sisse ehitatud mitmeid sujuvat tööd jälgivaid vahendeid. Need võimaldavad saada infot serveri sisemise temperatuuri (protsessorite ja ka kõvaketaste tööpiirkonna) kohta, samuti sisemise voolutarbimise ja selle muutuste kohta.

Hetkel kuum