• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna lihatööstuse pankrotiasi lõppes

  «Tallinna lihatööstuse kogu võlasummmast tasutakse ligi 65 protsenti,» ütles ettevõtte pankrotihaldur Mati Merimaa. Ta lisas, et ülejäänud nõudeid saab minimaalses mahus rahuldada vara müügist saadava raha arvel.
  Võlanõuetest saab kindlasti tasutud pandiga tagatud võlad, töötajate töötasu ja maksuvõlad, lubas Merimaa.
  Merimaa sõnul olid Tallinna lihatööstuse Peterburi teel ja Suur-Sõjamäe tänaval asuvad kinnistud panditud. Lihatööstuse põhivara Peterburi teel ostis kinnisvaraarendusfirma Kristiine Keskuse AS neli kuud tagasi, et rajada sinna tööstus- ja äripiirkond, ütles Merimaa. Suur-Sõjamäe kinnistu müügi eelleping sõlmiti augusti lõpus ühe autotranspordiga tegeleva Eesti firmaga, rääkis Merimaa.
  Tallinna lihatööstuse ladude kompleks Suur-Sõjamäe tänaval asub kolme hektari suurusel territooriumil. «Kuna kinnistu ostnud firmaga ei ole veel notariaalset lepingut sõlmitud, ei saa ma praegu firma nime ega ostusummat avaldada,» ütles Merimaa.
  Tallinna lihatööstus pankrotistus eelmise aasta augustis. Bilansi järgi oli lihatööstus pidevas pankrotiohus paari aasta vältel.
  Tallinna lihatööstusel oli bilansi järgi võlgu 25,83 miljonit krooni. Ettevõtte suurim võlausaldaja on rohkem kui seitsme miljoni krooniga Ühispank. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.