• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valuutaturud jäid äraootavaks

  Saksa liidupank jättis eile järjekordselt repomäära muutmata, pakkudes pankadele neljateistpäevaseid repotehinguid 3protsendilise intressiga. Nii on keskpanga üks olulisemaid rahaturu reguleerimise instrumente jäänud muutumatuks juba üle aasta (möödunud aasta augustist). Juba varem prognoosisid mõned analüütikud, et esimesena muudetakse just repomäära. Neljapäevasel korralisel liidupanga nõukogu istungil jäävad suure tõenäosusega samaks ka lombardimäär ning diskontomäär. Samas tuleb tõdeda, et igasugune keskpangade poolt sooritatud reguleeriv akt annab parimaid tulemusi ainult siis, kui seda kõige vähem oodatakse, nii et mine sa tea...
  Sama kehtib USA föderaalreservide poliitikat suunava vabaturukomitee istungi puhul, mis toimus eile. Turgude üldine ootus oli, et Fed jätab samuti intressimäärad muutmata. Edasi jäid turud ootama täna varahommikul avaldatavat Jaapani keskpanga nn Tankani raportit, mis ootuste kohaselt peaks andma kinnituse Jaapani madalseisu kohta.
  Euroopa turgudel alustas dollar teisipäevast veidi kõrgema kursiga -- 1,767--1,769 DEMi, liikudes päeva jooksul hõreda kauplemise tingimustes valdavalt samades piirides. Eile õhtul maksis USD 1,766 marka ehk 14,13 krooni.
  Norra krooni kurss tõusis viimase kuue kuu kõrgeimaks.
  Väärismetallid tegid eile läbi tugeva tõusu. Hõbedauntsi hind ületas 5 dollari piiri ning fikseeriti Londonis 5,1675 USD/oz -- viimase kuue kuu kõrgeim. Kulla hinnaks fikseeriti pärastlõunal 332,10 dollarit unts -- kõrgeim fiksing alates 3. juulist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Aasia turud jätkasid langust
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.