• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT tudengikampaaniast võitsid kõik mobiilioperaatorid

  EMT pakkus septembris üliõpilastele ja õppejõududele GSM-võrguga ühinemist liitumismaksu ja ettemaksuta, tehes ulatuslikku reklaami kõigi massiteabevahendite vahendusel. Radiolinja ja Ritabell pöördusid üliõpilaste poole üksnes otsepostituse teel, pakkudes samuti tasuta liitumist.
  ASi Ritabell müügidirektor Olav Vilborn ütles, et tudengisoodustuste idee tekkis nende firmas samal päeval, kui EMT alustas avalikku reklaami. «Otsustasime piirduda otsereklaamiga, sest see ei maksa midagi,» märkis Vilborn. «EMT avalik kampaania oli meie jaoks väga hea müügitugi.»
  Ka Radiolinja Eesti ASi turundusjuht Andrus Hiiepuu hindas septembrit edukaks kuuks. «Tegime panuse leviala laiendamisele ja selle taustal on lisandunud klientide arv igati hea,» ütles Hiiepuu.
  ASi Eesti Mobiiltelefon turundusosakonna juhataja Jüri Kriisemann tõdes, et kahtlemata hoogustab ühe operaatori massiivne kampaania ka konkurentide läbimüüki, sest tekitab avalikkuse huvi kogu valdkonna vastu.
  Kriisemann ütles, et EMT ei soovi avalikustada tudengikampaania täpset maksumust, kuid lisas, et tegemist ei olnud väga kalli kampaaniaga.
  Kõigi mobiilioperaatorite kinnitusel jäävad jõusse kuu aja eest Äripäevas avalikustatud prognoosid, mille kohaselt on aasta lõpuks väljastatud kokku vähemalt 127 000 mobiilsidekaarti.
  Kõige lähemal on prognoosi täitumisele Eesti Mobiiltelefon, kuid Kriisemanni sõnul ei julge ta siiski veel välja käia vekslit, et aasta lõpuks ulatub EMT klientide arv üle 100 000. «Mingeid tehnilisi takistusi selleks ei ole, küll aga vajab kiiresti laiendamist klienditeenindusvõrk,» märkis Kriisemann.
  Andrus Hiiepuu märkis, et Radiolinja peab eelkõige silmas kaugemat eesmärki, kõigi Eesti linnade katmist järgmisel aastal ja kogu Eesti territooriumi katmist hiljemalt 1999. aasta jooksul.
  Olav Vilborni sõnul ei ole Ritabell seni välja arvestanud, kui suurt osa riigi territooriumist või elanikkonnast Q-GSMi leviala haarab. «Ilmselt teeme sellise kokkuvõtte aasta lõpus, kui kaetud peaksid olema kõik suuremad linnad ja maanteed,» ütles Vilborn.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.