• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Päevalehe omanikud: me ei müü lehte rootslastele

  «Mida pole olnud, seda pole olnud,» ütles Meediakorpi direktor Gunnar Kobin eile. Ta lisas, et iga aktsiamüügi korral on alati eelisostuõigus kaasaktsionäril.
  Eesti Päevalehe omanikud on võrdse osalusega Hans H. Luigele ja Gunnar Kobinile kuuluv AS Meediakorp ning Jaan Manitski.
  Hans H. Luik ütles eile Äripäevale, et Marieberg on tundnud huvi kuni 25 protsendi ASile Meediakorp kuuluvate Eesti Päevalehe aktsiate vastu. Samas lisas ta, et rahalisi suhteid Mariebergi ja Päevalehe omanike vahel praegu ei ole.
  Kobin tõdes, et Meediakorpil on Mariebergiga hea koostöö. Näiteks on Meediakorpil Eestis ja Lätis kioskikett Pluss Punkt. Lätis on see kahasse päevalehega Diena, mille omanikeringi kuulub ka Marieberg.
  Poolas on Meediakorpil ühine ettevõtmine Mariebergiga infoteenuseid pakkuvas Ekspress Hotline'is, lisas Kobin.
  Eesti Päevalehe peatoimetaja Kalle Muuli ütles, et ajalehe aktsiaid pole kellelegi müüdud.
  Oktoobri teisel poolel käivitub Muuli teatel Mariebergi koolitusfirma WTO Meedia ja Eesti Päevalehe koolitusprogramm.
  «Mingitest omandiläbirääkimistest ma ei tea,» sõnas Muuli. «Kui see nii oleks, siis toimetuse juhtkonda see ei masendaks, sest meile teeb au, kui selline suur Skandinaavia kontsern tunneb meie vastu huvi.»
  Äripäev kirjutas eile, et Rootsi meediakontsern Tidnings AB Marieberg sõlmis esmaspäeval lepingu ligi 50 protsendi ASi Eesti Päevaleht aktsiate ostuks. Tehingu hind oli väidetavalt 26 miljonit krooni. Mariebergi aktsiatest kuulub 47,3 protsenti Bonnieri grupile, kes on ajalehe Äripäev omanik. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Börsiteemad on hägused? Siit saab abi! Tallinna börsi juhi aktsiatesse investeerimise ABC
Riskivaba investeerimist pole olemas, samas riski võtmata ei ole paremat homset, kirjutab Tallinna börsi juht Kaarel Ots aktsiatesse investeerimise põhitõdesid meenutades.
Riskivaba investeerimist pole olemas, samas riski võtmata ei ole paremat homset, kirjutab Tallinna börsi juht Kaarel Ots aktsiatesse investeerimise põhitõdesid meenutades.
Elder: signaal indikeerib märkimisväärse ralli algust
Kaupleja Alexander Elder juhib tähelepanu nn piigi (Spike) signaalile, mis indikeerib, et alata võib märkimisväärne ralli.
Kaupleja Alexander Elder juhib tähelepanu nn piigi (Spike) signaalile, mis indikeerib, et alata võib märkimisväärne ralli.
Parimad juhid: avaliku sektori juhtide palgad peavad tõusma
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Ehituses mõjutavad otsuseid riik, alampakkujad ja teadmatus
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.