• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Prooviti TAKi valvsust

  Kahe nädala eest üritas purjus meeskodanik ärandada otse Tallinna autobussikoondise (TAK) pääslast linnaliini Ikarust. Mees istus bussi, kui öösel liinilt tulnud bussijuht läks dokumente vormistama, ja proovis koondise hoovil lõbusõitu teha. Tänu valvuri ja ESSi turvamehe kiirele tegutsemisele peeti purjutaja kinni ja toimetati politseisse.
  TAKi haldusosakonna juhataja Jüri Vahtra, kelle alluvuses on koondise valvemeeskond ja kes korraldab koondises ESSi öist valvet, ütles, et sarnaseid juhtumeid jääb bussipargis üha vähemaks. Veel rääkis Jüri Vahtra, et 12 hektari suuruse territooriumi ja bussipargi vara valvamise vajalikkuses veendus TAK juba 1991. aastal, mil interliikumine proovis Tallinna bussiliiklust saboteerida.
  «Iga aastaga on olukord paremaks muutunud, tänavu on varastatud ainult kaks autoraadiot, samas kui eelmistel aastatel tekitas kuritegevus firmale olulist kahju,» rääkis Jüri Vahtra. Tema sõnul täpset kahjude ülevaadet pole siiski võimalik anda, kuid valvamise kasulikkuses polevat kahtlustki.
  «Viimasel ajal on Mustamäel turvalisemaks muutunud,» sõnas TAKi peadirektor Mati Mägi hetkegi kõhklemata. Ning lisas siis, et nõnda saab ta otsustada bussiettevõtte elu järgi, milles peegeldub ilmekalt Tallinna turvalisus.
  Näiteks proovitakse Tallinnas kõikjal liikuvaid koondise busse rüüstata või varastada ning bussijuhtidele kallale tungida. Kõikidest juhtumitest on TAKis täpne ülevaade -- kuid viimasel ajal pole ükski neist toimunud Mustamäel.
  «Turvalisust saab ainult siis oluliselt paremaks muuta, kui teha suuri kulutusi valvamisele ja kaitsmisele,» kinnitas Mati Mägi oma ettevõtte kogemuste põhjal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Eesti puitmajatootjatele terendab Ukrainas suur tööots
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Renault' lahkumise järel vuravad Moskva tehasest välja Moskvitšid
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.