11. november 1997 kell 22:00

Farmaatsiatehase aktsiaga jätkub kauplemine.

Tallinna börsi juhatuse esimees Helo Meigas ütles, et pärast ettevõttepoolse vastuse saamist Äripäeva esmaspäevasele artiklile võttis börs ühendust kõigi noteerimiskomisjoni liikmetega. Kuna ajakirjanduses olid esitatud konkreetsed süüdistused, mida ettevõte ümber ei lükanud, otsustas börs, et neil ei ole ettevõttelt enam lisainformatsiooni küsida ja kauplemine taastati, selgitas Meigas.

Meigase sõnul on noteerimiskomisjon oma otsuse Tallinna farmaatsiatehase suhtes juba langetanud, kuid selle peab kinnitama ka börsi juhatus. Börsi juhatusel on õigus noteerimiskomisjoni otsust muuta.

Börs teeb oma otsuse teatavaks pärast juhatuse koosolekut novembri lõpus, teatas Helo Meigas. Noteerimiskomisjoni otsust ei olnud ta nõus ütlema.

Börsi noteerimiskomisjon võib esmalt teha ettepaneku farmaatsiatehasele märkus teha ja kõige äärmuslikuma vahendina teha ettepaneku farmaatsiatehase aktsia börsilt välja arvata.

ASi Talinvest maakler Kaire Husu ütles eile BNSile, et farmaatsiatehase aktsia saatus sõltub investorite hinnangust esitatud informatsioonile. «Tõenäoliselt see kommentaar siiski oluliselt asja ei parandanud,» hindas Husu farmaatsiatehase antud selgitust Äripäevas ilmunud artiklile.

Hetkel kuum