• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Whitesnake elustas nostalgilisi mälestusi

  11. novembril Tallinna linnahalli jäähallis
  1980. aastail David Coverdale´i poolt Suurbritannias loodud hardrockigrupp oli üks esimesi omataolisi ansambleid, kes tõi repertuaari ka ballaadid. Mitu nende plaati on jõudnud ka muusikaedetabelite esikümnesse. Algkoosseisust oli Euroopa-turnee raames antud kontserdil laval vaid solist Coverdale.
  - kuulaja
  Whitesnake on mulle alati meeldinud, käredam pool ehk küll rohkem kui ballaadid, ent üks täiendab teist. Ligi paaritunnisel kontserdil oli nende vahekord meeldivas tasakaalus. Sain oodatud elamuse: Whitesnake on muutunud ju klassikaks, Coverdale'i hääl on aga midagi erilist. Soojendusbänd oleks võinud olla teine, kuigi see ei seganud peaesinejale kaasa elamast.
  - kuulaja
  Ma ei kahetse õhtut, sest sain elamuse, mida olin enam-vähem ette kujutanud. Ma pole olnud tulihingeline Whitesnake'i austaja, kuid neil on mõned tõeliselt head lood. Köitis ansambel -- kõik olid tasemel instrumentalistid. Kõige rohkem meeldiski vast instrumentaalpala. Coverdale'i hääl pole aastatega kehvemaks läinud. Kahjuks puudus kontserdil korralduslik pool.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.