• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskerakond taunib propagandat

  Tallinna linna eelarveprojekti suhtes rahulolematust avaldanud linnavolikogu keskfraktsioon soovitab vähendada ligi kolme miljoni kroonini ulatuvat propagandakulu.
  Linna eelarveprojekti kohaselt on ette nähtud 1,5 mln krooni Tallinna elu käsitlevate artiklite kirjutamiseks.
  Keskfraktsiooni liikme Liina Tõnissoni sõnul kajastatakse Tallinna linna elu niigi piisavalt ajakirjanduse veergudel. «Pole mingit vajadust rohkem maksumaksja raha raisata,» ütles Tõnisson.
  Tallinna linnavalitsuse pressiosakonna juhataja Juhan Hindovi sõnul on nimetatud kulurida eelarves täpsemalt lahti kirjutamata. Linnavalitsusel on oma leht, lisaks tuleb välja anda lehte vene elanikkonnale.
  Plaanis on linna tutvustavad trükised investoritele, ütles Hindov.
  Eelarveprojekti kohaselt on üle miljoni krooni veel ette nähtud linna tegevust tutvustavate telesaadete väljaandmiseks.
  Hindovi sõnul peab teles olema oma saade. «Linnavalitsust tuleb heas valguses näidata,» ütles ta.
  Linna eelarveprojekti kohaselt on ette nähtud 4,9 miljonit krooni Tallinna 750. aastapäeva tähistamiseks.
  Keskfraktsiooni liikme Siiri Oviiri sõnul võiks seda summat vähendada rohkemgi kui poole võrra. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Saksamaa rikkad liigutavad massiliselt raha Šveitsi
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Pühapäeval toimuvatel Saksamaa parlamendivalimistel võivad riigis võimule saada vasakpoolsed. Saksa miljonärid on selle kartuses hakanud oma varasid Šveitsi liigutama, ütlevad pankurid ja maksujuristid, vahendab Reuters.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.