• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maapank kaasab uue investori

  Maapanga nõukogu otsustas alustada läbirääkimise kodumaise põllumajandusega seotud investori kaasamiseks.
  Maapanga juhatuse esimehe nõunik Urmas Glase ütles, et nõukogu ei otsustanud, kas investor omandab kellegi teise aktsiaid või korraldatakse suunatud aktsiaemissioon. Läbirääkimiste partnerit ei soostunud Glase avaldama.
  Kahele päevale veninud Maapanga nõukogu koosolek tegi juhatusele ülesandeks korraldada ümber panga väärtpaberiportfell.
  Panga juhatuse esimehe nõuniku Urmas Glase sõnul tähendab see portfelli ümberstruktureerimist, võttes aktsiate asemel sisse senisest rohkem madalama riskiastmega väärtpabereid.
  Panga nõukogu ei teinud otsust selle aasta 25 miljoni krooni suuruse kasumiprognoosi muutmise kohta. Seda võidakse teha pärast väärtpaberiportfelli muutmist.
  Nõukogu vabastas ametist senised juhatuse liikmed Ahti Aho ja Ain Keluse nende omal soovil. EBRD esindaja Andre Küüsveki sõnul on tõenäoline, et uusi liikmeid nende asemele ei valita.
  Panga nõukogu otsustas ühehäälselt, et jätkatakse iseseisva pangana. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.